search Είσοδος
Τα νέα μου

Διεθνής Ημέρα Οικογένειας

14 Μαΐου, 2021

Η ζωή μας τους τελευταίους μήνες έχει κάνει στροφή 180 μοιρών. Οι αρνητικές συνέπειες όσων ζούμε είναι αναμφίβολα πολλές, ωστόσο σε κάθε δυσκολία πρέπει να δράττουμε την ευκαιρία για κάτι καλύτερο. Να κοιτάμε τη θετική πλευρά, όσο στερεοτυπικό κι αν ακούγεται αυτό. Η πανδημία μπορεί να έφερε τα πάνω κάτω στις ζωές μας, όμως αν το σκεφτούμε καλύτερα, έφερε και θετικά στοιχεία, όπως:

Αν εστιάσουμε στο παρελθόν και αναρωτηθούμε πόσο χρόνο περνούσαμε με τον/ την σύντροφό μας ή τα παιδιά μας μέσα στη μέρα, οι υπολογισμοί μπορεί και να μας σοκάρουν. Ο χρόνος που αφιερώνουμε στους δικούς μας ανθρώπους είναι εξαιρετικά περιορισμένος και ειδικά για όσους από εμάς εργαζόμαστε. Στα θετικά λοιπόν αυτής της περιόδου αξίζει να κρατήσουμε το γεγονός ότι ήρθαμε πιο κοντά με την οικογένεια μας και μας δόθηκε η ευκαιρία να αφουγκραστούμε τις ανάγκες της και να σκεφτούμε τρόπους για να την προστατεύσουμε.   

Με αφορμή την 15η Μαΐου, Παγκόσμια Ημέρα της Οικογένειας, προτείνουμε 4+1 ασφαλιστήρια συμβόλαια για κάθε οικογενειάρχη, τα οποία θα προστατεύσουν εμάς και όσους αγαπάμε.

Ασφάλιση Ζωής 

Το βασικότερο ασφαλιστικό πρόγραμμα είναι η ασφάλιση Ζωής, που δεσμεύει το κεφάλαιο που επιθυμούμε και μας το διαθέτει προς αξιοποίηση, σε περίπτωση που το χρειαστούμε.  Ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο το οποίο ενεργοποιείται σε περίπτωση προσωπικού ατυχήματος, μόνιμης ολικής ανικανότητας, ακόμα και θανάτου και μεταξύ άλλων καλύπτει και την απαλλαγή πληρωμής ασφαλίστρων άλλων ασφαλιστηρίων συμβολαίων που ίσως διατηρούμε. 

Ασφάλιση Υγείας 

Η ασφάλιση υγείας μας δίνει την επιλογή να απευθυνθούμε και σε ιδιωτικούς παρόχους υγείας, σε περίπτωση που προκύψει ανάγκη. Είτε πρόκειται για ασθένεια είτε για ατύχημα σε εμάς τους ίδιους ή σε ένα εξαρτώμενο μέλος της οικογένειάς μας, ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο αναλαμβάνει να καλύψει όλα τα σχετικά έξοδα, προκειμένου να έχουμε πρόσβαση σε κάθε πιθανή και εναλλακτική δομή υγείας πέρα από το εθνικό σύστημα υγείας. 

Νομική Προστασία

Η παροχή νομικών συμβουλών από εξειδικευμένους επαγγελματίες  μπορεί να αποτελεί μια δαπανηρή υπηρεσία για μια οικογένεια. Υπάρχει όμως μια έξυπνη επιλογή, η  «ασφάλιση νομικής προστασίας», που μας καλύπτει σε θέματα δικαιοσύνης, χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψουμε τις οικονομίες μας. Ένα τέτοιο ασφαλιστήριο συμβόλαιο μεταξύ άλλων μπορεί να μας προστατεύσει, αλλά και να αναλάβει για λογαριασμό μας υποθέσεις που αφορούν αντιδικίες με γείτονες, διαφορές που έχουμε ως καταναλωτές, διαφορές που έχουμε εξ ιδίων ασφαλιστηρίων και πολλές άλλες περιπτώσεις που μπορεί να συναντήσουμε. 

Ασφάλιση Κατοικίας

Το σπίτι μας είναι το περιβάλλον μέσα στο οποίο καθημερινά ζούμε στιγμές θαλπωρής και χαράς αλλά και μας προσφέρει την αίσθηση της προστασίας που έχουμε ανάγκη. Γι’ αυτό αξίζει να το προσέχουμε, για να μας προσέχει. Πώς; Με ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο κατοικίας που καλύπτει από βασικούς κινδύνους, όπως πυρκαγιά, φυσικές καταστροφές και κλοπή, μέχρι και από κάθε τυχαίο γεγονός, μπορούμε έξυπνα και οικονομικά να προστατέψουμε την οικογένειά μας από απρόοπτα γεγονότα που μπορούν να μας βάλουν σε δυσάρεστες περιπέτειες.  

Bonus tip: Μηνιαία Απώλεια Εισοδήματος

Γιατί να μην έχουμε την επιλογή να λαμβάνουμε ένα μηνιαίο επίδομα σε περίπτωση που ένα ατύχημα μας κρατήσει μακριά από το εργασιακό περιβάλλον μας; Το προσωπικό ατύχημα είναι ένα πρόγραμμα που μας δίνει αυτή τη δυνατότητα και μέσα από τις καλύψεις που παρέχει μπορεί να μας εξασφαλίσει μια σειρά από υπηρεσίες σε περίπτωση που τις χρειαστούμε.

Η ERGO Ασφαλιστική θέλοντας να προστατεύσει ό,τι έχει αξία για εσάς, σας προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες. Επικοινωνήστε με τον Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή σας ή το τμήμα Φροντίδας Πελάτη στο 210 3705325 και μάθετε περισσότερα.

Αξιολογήσεις
(1)

Σχόλια χρηστών (1)

Για να αφήσετε σχόλιο πρέπει πρώτα να συνδεθείτε

Σχετικά άρθρα

Διεθνής ημέρα εκπαίδευσης
Τα νέα μου
4 Φεβρουαρίου, 2021

Διεθνής ημέρα εκπαίδευσης

Ας κάνουμε την εκπαίδευση για την οδική ασφάλεια παιχνίδι σε μία σχολική αυλή. H Μαλάλα Γιουσαφζαί, η νεότερη σε ηλικία κάτοχος βραβείου Νόμπελ στον κόσμο (Νόμπελ Ειρήνης), στην ομιλία της το 2013 στη συνέλευση των Νέων, στην έδρα του ΟΗΕ της Νέας Υόρκης, είχε πει τη χαρακτηριστική φράση «Ένα παιδί, ένα βιβλίο, ένας δάσκαλος και […]

Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας 2021
Τα νέα μου
8 Μαρτίου, 2021

Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας 2021

Φέτος επιλέγουμε την πρόκληση! Για να αλλάξουμε οτιδήποτε στη ζωή μας προς το καλύτερο, πρέπει να το προκαλέσουμε, να το αναζητήσουμε και να παλέψουμε για να το εξασφαλίσουμε, όσο δεδομένο ή προφανές και να μας φαίνεται. Kαι φυσικά, να φροντίσουμε να το συντηρήσουμε και να κρατήσουμε τη «φλόγα» της ενημέρωσης αναμμένη, ειδικά προς τους νέους. […]

Ημέρα της Μητέρας
Τα νέα μου
11 Μαΐου, 2020

Ημέρα της Μητέρας

Έργο σας, η οικογένεια σας. Το δικό μας έργο, η προστασία της. Κάθε δεύτερη Κυριακή του Μαΐου, ο κόσμος γιορτάζει τη μητρότητα. Αναγνωρίζει το έργο της μητέρας και κάνει ένα «διάλειμμα» από την καθημερινότητά του, για να της πει «Ευχαριστώ».  Ευχαριστώ στη μητέρα, που φροντίζει να προστατέψει την οικογένειά της, που δε σταματά να νοιάζεται […]