search Είσοδος
Τα νέα μου

Ο Ασφαλιστής στην ψηφιακή εποχή

17 Σεπτεμβρίου, 2021

Η Ασφαλιστική Βιομηχανία δεν θα μπορούσε να ανθήσει αν δεν υπήρχε το επάγγελμα του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή. Ο γνωστός σε όλους μας «Ασφαλιστής». Ο επαγγελματίας που συμβουλεύει, καταγράφει ανάγκες και αναλαμβάνει το δύσκολο έργο διαπεραίωσης πολύπλοκων καταστάσεων και απαιτήσεων, όταν αυτό χρειαστεί. Ο άνθρωπος που με εντιμότητα και ενσυναίσθηση ενημερώνει τον κόσμο για την αξία της ασφάλισης τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.   

Ένας διαχρονικός ρόλος προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, απαραίτητη για την ευημερία του τόπου. Μια παραδοσιακή φυσιογνωμία – ως σύμβουλος διαχείρισης ρίσκου και απρόβλεπτων κινδύνων- που όμως, όπως όλοι μας, εξελίσσεται και εκσυγχρονίζει τα εργαλεία που χρησιμοποιεί για την εργασία του και τον τρόπο επικοινωνίας με τους πελάτες του. Που φροντίζει να ακολουθεί σύγχρονες μεθόδους, να αυτοματοποιεί διαδικασίες και να παραμένει «σύγχρονος» ακόμα και αν η ουσία του επαγγέλματός του παραμένει «διαχρονική». Να μας προστατεύει όλους από την πιθανότητα του απρόβλεπτου.    

Η μετάβαση σε ένα σύγχρονο ψηφιακό περιβάλλον.

Η τεχνολογία, σταδιακά, άλλαξε συνήθειες δεκαετιών στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση. Οι  “door to door” επισκέψεις για εύρεση νέων υποψηφίων για ασφάλιση αντικαταστάθηκαν από ηλεκτρονικά μηνύματα και online διαφημίσεις υπηρεσιών. Οι «επαναστατικές», κάποτε, τηλεφωνικές πωλήσεις αντικαταστάθηκαν από καμπάνιες ενημέρωσης στα social media και τα χιλιόμετρα μετακινήσεων για πολλαπλά ραντεβού, προκειμένου να υπογραφεί και, εν συνεχεία, εκδοθεί το ασφαλιστήριο συμβόλαιο, μειώθηκαν στο ελάχιστο, χάρη στις real time εφαρμογές και τις άμεσες εκδόσεις ασφαλιστηρίων. Οι επαναστατικές, αυτές, αλλαγές αυτοματοποίησης ενεργειών και καλύτερης επικοινωνίας ενίσχυσαν την παραγωγικότητα και τις επιδόσεις κάθε Ασφαλιστή που έμαθε να τις χρησιμοποιεί και τις υιοθέτησε στις καθημερινές εργασίες του.

H προσέγγιση της ERGO & το νέο εργαλείο εργασίας ERGO SalesBOX     

Στην ERGO Ασφαλιστική, ο ψηφιακός μετασχηματισμός της εταιρείας ήταν και παραμένει υψηλά στις προτεραιότητές της, αναβαθμίζοντας συνεχώς τα ψηφιακά εργαλεία που χρησιμοποιούν οι εργαζόμενοι και την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει. Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία έχει δημιουργήσει μία σειρά σύγχρονων εργαλείων, αξιοποιώντας τις νέες ψηφιακές τεχνολογίες. Ειδικά για τους συνεργάτες της, δημιούργησε την εφαρμογή ERGO SalesBOX, που αποτελεί ένα από τα πλέον σύγχρονα εργαλεία. Μία έξυπνη και φιλική προς τον χρήστη πελατοκεντρική πλατφόρμα πωλήσεων με έμφαση στις συνδυαστικές πωλήσεις (cross-selling). 

Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του ERGO Salesbox 

Μέσα από τη χρήση του SalesBOX, ο συνεργάτης έχει τις παρακάτω δυνατότητες:

Αξιολογήσεις
(1)

Σχόλια χρηστών (1)

Για να αφήσετε σχόλιο πρέπει πρώτα να συνδεθείτε

Σχετικά άρθρα

Ασφάλιση Νομικής Προστασίας
Η προστασία μου
10 Ιουλίου, 2020

Ασφάλιση Νομικής Προστασίας

Αν η λύση πρέπει να δοθεί στις δικαστικές αίθουσες. Δυστυχώς πολλά από τα προβλήματα που προκύπτουν στην καθημερινότητά μας είτε στους δρόμους της πόλης, είτε με συνεργάτες/ προμηθευτές μας, είτε με γείτονές μας, καταλήγουν στις δικαστικές αίθουσες. Κι αυτό γιατί συνήθως κάποιος μάς κατηγορεί ή γιατί νιώθουμε αδικημένοι και πρέπει κάπως να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά […]

Αποταμιεύουμε για να έχουμε τη ζωή που εμείς επιλέγουμε
Η προστασία μου
30 Οκτωβρίου, 2020

Αποταμιεύουμε για να έχουμε τη ζωή που εμείς επιλέγουμε

Μια δικλείδα ασφαλείας και για τα χρόνια της συνταξιοδότησής μας. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 31 Οκτωβρίου, είναι ευκαιρία να θυμηθούμε τους βασικούς λόγους για τους οποίους αξίζει να αποταμιεύουμε. Πώς αυτή η αποδεδειγμένα καλή συνήθεια συμβάλει στο ατομικό και οικογενειακό καλό μας και γιατί είναι προτιμότερο να επιλέγουμε […]